Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapsı; beniâdem sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, hariça düz oluşturulan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın çabucak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya tamam ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Bu kapılar ana olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde müstacel durumlarda binanızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

kaynağı bileğfiiltir]

Fakat, yangın kapısı Yangın Kapısı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, mutabık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Kanatlar süresince yaraşıklı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin takviye plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Hiçbir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cenahıkeşik firmalar yangın bapsı deney Yangın Kapısı Fiyatları raporlarına da sahip olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en mualla kalite yangın kapısı ve en isabetli paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page