En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Acil çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza porte katmayı hedeflemektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve dumanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem almak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın ve müstacel perese anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da söylem edilen bu düzen bazı modellerde alışılagelen kapı koluna müşabih. 

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven muntazam bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar veya güzel duyusal dertların bir faktör evetğu binalar için elverişli hale getirir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta sarhoş olmak üzere kullanım amacına ve kullanan kişi adetsına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu tuzakışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and kişi withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı dizi opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik sektör ile daha sık yararlanma sağlamlanabilir.

Yangın veya ivedili hava vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile alakadar her detaya değindiğimiz Yangın kapısı istanbul yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page